leste

ToP-Grej

 Kommentar til Linekeeperen:

Tekstboks: Linekeeperen fungerer. 
Et nyt produkt fra ToP-Grej.
Tommy´s  erfaring med Linekeeperen 2015.
Jeg har været en tur i Norge ved Mandalselven, der brugte jeg Linekeeperen når jeg gik på land på ,grus og sten, der undgik jeg at gå og træde i skydelinen, og den virkede fint, også når jeg gik i vand til knæene, det var en rolig elv.
Den anden aften var jeg ved kysten med fluestangen, der drillede vinden, da den kom ind fra den side hvor jeg havde Linekeeperen, der snoede løkkerne når jeg skulle kaste, så fandt jeg ud af at lave løkkerne lidt længere så de lige nåede vandet, så var der ingen problemer mere, der var ikke et eneste kast der mislykkedes.
===============================================================================================================O
Fisk & Fri´s Kommentaer 2014-2015:
En hjælpene hånd:
Linekeeperen fra Top-grej er en smart lineholder og er et glimrene samt billigt alternativ til traditionelle linekurve. Den smarte lineholder fylder nærmest ingen ting sammenlignet med almindelige linekurve og den monteres nemt i vadebæltet. Linekeeper fungerer godt i de fleste fiskesitioner og egner sig til alt fra strømvande– til kystfiskeri, når man først har vænnet sig til at bruge den.  Modsætning til almindelige linekurve, hvor man stripper al skydelinen op i kurven skal man placerer linren i Linekeeperen hvert 2-4 strip. Denne giver større løkker og derved mindre kludder. 
===============================================================================================================
Af  Morten Storr  Hansen
Dette er en helt ny ide med en ´´kurv´´ der ikke fylder noget overhovedet.  Jeg kan godt lide, at man kan se hvor man går i vandet... Jeg fisker kun med flue året rundt, og er ved mange forskellige vande, både med og uden strøm. Jeg har testet denne Linekeeperen både i almindeligt vand, og i strømvand, og jeg må sige, at den virker til alt slags kystfiskeri. Jeg har gået med den i et par måneder, og før den gik jeg kun med Flexi Stripperen, men den er lagt på hylden nu, for Linekeeperen er bare bedre og snildere. Og prisen er 125,-kr pr. stk., ellers gå ind på hjemmesiden og se den.


======================================================================================================================= Hej Tommy, den er jeg rigtig glad for. Bruger den hver gang ved åen, og det virker, har lige en gruppe jeg vil ha´ den præsenteret for og så  tror jeg at de vil have en af dem.

NB: Har senere bestilt  4 stk. Mere end de 2 første, der blev bestilt.=======================================================================================================================
 Primært testet på kysten med monofil line og der er den super fin.
Skal snart ud med en coated line, men det kan kun blive godt.


====================================================================================

 Hej Tommy!

Efter jeg har købt ovennævnte af dig, ønsker en af mine kammerater også 1. Kan du sende en Line-Keeper til mig.

====================================================================================

Jeg har nu fået prøvet Linekeeperen, ideen er god men der er et problem for os med de store maver, maven sidder nemlig i vejen.

Problemet kan løses ved at sætte Linekeeperen, lidt om på siden.

====================================================================================

Jeg vil gerne bestille en linekeeper mere.

====================================================================================
Hej Tommy 

En tilbagemelding på Linekeeperen, som jeg købte i juni 2014. 
jeg har fiskede med flue i ca 25 år, på kyste, å, elv, fiskeri med flue udgør ca. 95% af min fiske tid. linekurv eller lineklips som jeg prøvet, har ikke virket for mig. 
Har derfor altid haft flue line i hånden, når jeg fisker med 1 hånd eller 2 hånd kyst, å eller elv. købte kun Linekeeperen af nysgerrighed, søgte ikke en løsning på en udfordring. 
Mit fiskeri i perioden, hvor jeg har brugt linekeepreen har været en blanding. 10 dage i Spey primært vadefiskerrig i elven. rest af sæsonen 2014 i Skjern å & Gels å fiskerrig fra brink. 
fiskerrig fra november til dd, er vade fiskerrig fra kysten. 
Alle mine skydeliner er coated, og erfaring er derfor basseret på dette. 

Mine oplevelser med Lineekepperen har kun været positive, udformning, størrelse, vægt ,må anses for at være en genial løsning. 
Trækker der ind i små løkker eller store løkker, bruger de 2 ( spyd)  skiftevis eller uden system, virker den, hvilket er imponerende. kan også bruges med kolde finger. 
Specielt i efteråret havde jeg stor gaven af at montere den højt på kroppen, derved udgik jeg at linen hænger sig fast i alle de planter, der står højt langs brinken i efteråret ved åen. 

Giver først nu en tilbagemelding, da jeg har set mange produkter der ved første øjekast har været (geniale) produkter, men viser sig at være ganske unødige produkter.   
og ville første havde erfaringer, som er basseret på mange timers fiskerrig og situationer.